Fitomed Olej ze Słodkich Migdałów

18.00 

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper.

9 w magazynie

Dodaj do Listy życzeń
Dodaj do Listy życzeń
Opis

Opis

Opis

Olej ze słodkich migdałów należy do najbardziej popularnych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuje się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej i dojrzalej. Olej nie jest zbyt tłusty, ciężki i dobrze współdziała z innymi surowcami kosmetycznymi.

Składniki aktywne

INCI

Prunus Amygdalus Dulicis Oil.

Jak mnie użyć

Informacje dodatkowe

Informacje dodatkowe

Marka Fitomed

Pojemność 90 g

Opinie (0)

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Fitomed Olej ze Słodkich Migdałów”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.


Może spodoba się również…